KAHRAMANMARAŞ / PAZARCIK - Evri Pınarbaşı Ortaokulu

May

Evri Pınarbaşı İlk/Ortaokulu olarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı okullarımızda gerçekleştirilen şenlikler ve törenlerle coşkuyla kutladık.  Ata’sına bağlı, kendisine armağan edilmiş bu güzel bayramın kıymetini bilen akıllı öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı adına yakışır bir mutlulukla kutladık.

Törenimizde harika gösteriler sergileyen öğrencilerimize, emeği geçen öğretmenlerimize, törenimize katılan velilerimize ve misafirlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Pazarcık İlçesi'nde yapılan Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında farklı oyunlarda toplamda 4 öğrencimiz birincilik alarak okulumuzu gururlandırmıştır. Küre Oyunu'nda 6/A sınıfından Hasan PEKBALCI, Kulami Oyunu'nda 6/A sınıfından Nurhayat KIZIK, Pentago Oyunu'nda 7/A sınıfından Ahmet EREK ve Reversi Oyunu'nda 7/A sınıfından Hüsna Nur AÇOĞLU 1. olmuştur. Kendilerini tebrik ediyor ve onları çalıştıran Ali TOMBUL öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Aile eğitimi çalışmaları kapsamında edinmiş olduğu kazanımları ailelerimizle paylaşmak amacıyla okulumuz öğretmenlerinden Mehmet Eren ZİNCİRKIRAN, "Aile İçi İletişim ve Çocuklarla Sağlıklı iletişim" konularında  okulumuzda velilerimizin de aktif olarak katılımıyla çalışma yapmıştır. Bu eğitimde ailelerimizin çocuklarını anlaması ve sorunlarını birlikte nasıl çözebilecekleri konusunda bilgi sahibi olmaları amaçlanmıştır. Yapılan çalışmanın içeriğine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Mrt

PAZARCIK OKULLAR ARASI İSTKLAL MARŞI'NI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI YAPILDI.

Ock

Okulumuzda "Dönem Sonu Soyal Etkinlikler Faaliyet Planı" çerçevesinde çeşitli etkinlikler düzenledik.

Ara

Anasınıfı, ilkokul ve ortaokul birimlerimiz 12-18 Aralık “Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası” kapsamında beslenmenin, tutumlu olmanın, paylaşmanın, Türk mallarını kullanmanın önemine dikkat çektiler. Öğrenciler aileleri tarafından hazırlanan yiyecek ve içecekleri arkadaşları ile paylaştı.

Ara

ÇEDES Projesi kapsamında okulumuz öğrencileriyle birlikte "Filistin Yararına Kermes" etkinliği düzenlendi.

Ara

ÇEDES Projesi kapsamında okulumuz öğrencileriyle birlikte "Göl Kenarı Temizliği" etkinliği düzenledik.